Bedrijven competitie


  • De League Business Zaalvoetbal Competitie Amsterdam e.o.

Eind oktober/begin november 2018 start de derde editie van De League Business Zaalvoetbal Competitie Amsterdam.

Topteams van bedrijven uit Amsterdam e.o. gaan de sportieve strijd aan om het Business kampioenschap 2018/2019 !

Inschrijven voor deze bedrijvencompetitie is nu mogelijk !
Een team bestaat uit 5 spelers (4 veldspelers en 1 doelman) en een aantal wisselspelers. Er wordt gespeeld volgens de officiële wedstrijdreglementen zaalvoetbal van de KNVB. De wedstrijden staan onder leiding van ervaren scheidsrechters die niet puur naar de letter van de reglementen fluiten, maar ook naar de geest van de wedstrijd en de competitie. De competitie start eind oktober 2018 !
De wedstrijden worden gespeeld op de woensdagavonden (wellicht een enkele keer op een andere dag) in de Luchthal Diemen. Dit is een tijdelijke sporthal bij de reguliere sporthal in Diemen. Goed bereikbaar en gratis parkeren !!

De winnaar van de competitie mag de De League Business Futsal Cup in ontvangst nemen! En het winnende team gaat een dag of weekendje weg naar keuze ter waarde van 1.750 euro!!   173_1403602257_weekendje-weg-t-w-v-250-euro

Durft u met uw team de sportieve strijd aan te gaan tegen bedrijventeams uit Amsterdam e.o.? Heeft u vertrouwen in de voetbalkwaliteiten van uw collega’s? Meldt u dan nu aan voor de De League Business Zaalvoetbal competitie Amsterdam.

De kosten bedragen € 1.295,- (excl. 6%. BTW) per team.

Heeft u vragen of wilt u een team aanmelden maak dan gebruik van het contactformulier, of stuur een email aan: info@deleague.nl

 

 

 

vibe_kampioenen

 

Vibe Group: winnaar van de competitie 2016/2017

 

 

 

 

Neem eenvoudig contact met ons op via het onderstaande formulier!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht